Skip to main content

Yrkeskarrierer hos Alfa

Alfa Inkasso as er lokalisert i Stavanger. Vi har lang bransje erfaring og saksbehandlere med inkasso bevilling og faglig udannelse gjennom NIF nå
(Virke Inkasso).

Vi er kjent for kvalitet og seriøsitet, vi satser på service for debitor og kreditor, vi har hjulpet bedrifter med og utvikle og forbedre sin likviditet.

Vi er annerledes enn andre inkassatorer fordi vi kan bidra med lang erfaring og innsikt i hvordan og hvorfor inkasso faget virker. Hva er hemmeligheten bak at vi har lyktes? Svaret er enkelt. En ufravikelig forpliktelse til kvalitet og faglig utmerkelse i alt vi gjør.

Vi er stolte av vårt renommé som lokalt og seriøst inkasso firma som leverer tjenester innen faktura integrasjon, faktura administrasjon,
purre service og inkasso.


Selv om vi har vært i virksomhet siden 2009, tror vi at våre mest spennende dager ligger foran oss. Vi er opptatt av at bedriften skal nå nye høyder.

Vår suksess ligger i evnen til å beholde og trekke til oss individer med talent og dyktige medarbeidere, for å lykkes i et miljø med høyt tempo.

Hvis du er på jakt etter et dynamisk og kreativt arbeidsmiljø, kan Alfa Inkasso as være det rette stedet for deg. Vi inviterer deg til å vurdere å slå deg sammen med oss i disse spennende tider. Det beste ligger foran deg!

Arbeidsmiljø hos Alfa Inkasso as er vi stolte over å kunne ansette dyktige mennesker som motiveres av å lykkes. I vårt inkassoteam har vi utviklet inkassokultur. Vi har et energisk miljø der du vil merke at du når ditt fulle potensial til å utmerke deg i jobben.

Intressert i og jobbe for oss?
Fyll ut skjema og legg med din CV
som vedlegg så hører du i fra oss.
Dette blir behandlet
konfidensielt!


Send oss din CV

Send oss din CV
All henvendelse blir behandlet konfidensielt så ikke nøl med å kontakt oss! Du kan også ta en uforpliktet prat med Daglig leder Jan-Einar Riska - Mobil. 918 568 00 eller send din CV til oss så kontakter vi deg.